Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie
Ingrediënten: sint-jakobsvruchten, zonder koraal, zwarte peper en fleur de sel, limoensap, truffelolie, veldsla
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), olijfolie, tonijn uit blik (in olie bewaard), mayonaise, kappertjes
Messchedes in de oven
Ingrediënten: messchedes
Rauwe zalm met spaghetti van courgette
Ingrediënten: stevige, lange courgette, bladpeterselie, citroen (sap), rauwe zalm (dunne plakjes), hazelnootolie
Witloofsoep met balletjes
Albert Verdeyen - Start to Cook