Dessert met speculaas

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen. ...
Ingrediënten: speculaas, boter, Philadelphia natuur, suiker, gelatine
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Wortelcake met ganache van witte chocolade

Mijn Pop-uprestaurant!

Meng de zachte boter met de suiker en voeg dan een voor een de eieren toe. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse

Mijn Restaurant!

Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur ...
Ingrediënten: pure chocolade, room, Hagelandse koffielikeur, witte chocolade, room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 12 personen

Bevroren sinaasappel

Snijd het hoedje van de sinaasappel. Hol de sinaasappel uit met behulp van een mes en een kleine lepel. Behoud ...
Ingrediënten: zoetstof in poedervorm, magere platte kaas, sinaasappelen, ,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 2 personen

Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade

Pascale Naessens

Rooster de pijnboompitten. Dit gaat het makkelijkst in een warme oven. Hou de pitten goed in de gaten, want het ...
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 2 personen

Tonijn op 3 wijzen

Mijn Restaurant!

Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten: Yellow-fin tonijn, rammenas, bieslook, peper, zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Kalfstartaar met peertje

Mijn Restaurant!

Hak het vlees in blokjes en maak het aan met 4 eetlepels olijfolie, sjalot, bieslook, het grof zeezout en de zwarte ...
Ingrediënten: kalfsvlees van de platte bil, olijfolie, middelgrote sjalot, bieslook, grof zeezout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Witloofsoep met balletjes

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de groenten in kleine blokjes. Hoe sneller de groenten bakken, hoe meer vitaminen je erin houdt. Vandaar ...
Ingrediënten: witloof, ui, kleine aardappel, wit van prei, groentebouillon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Groentenlasagne

Albert Verdeyen - Start to Cook

Doe wat FAMA in de pan. Ze mag niet bruin zijn, maar blond. Als de vetstof te bruin is, zal de look en de ui misschien ...
Ingrediënten: knoflook, provencaalse kruiden, maïszetmeel, ui, peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen