Tricolore falafelballetjes met homemade ketchup en samoeraisaus
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Panna cotta van honing en amandelnoten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
Open Keuken met Sandra Bekkari: Appelchips en polenta nuggets
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Rode appels, Kaneel, Paprikapoeder, Cayennepeper, Snelkookpolenta
Groentenloempia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstdeeg, look, wortel, courgette, prei
Knishes
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui
Champignonkroketten
Ingrediënten: champignons, puree, vetstof, paneermeel, spekblokjes
Hamkroketten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ganda ham, paneermeel, bloem, boter, melk