Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Aspergesoep met room en peper
Ingrediënten: Maredsous® Peper, witte asperges, aardappel, room, kervel
Groene gazpacho met komkommer en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Koud soepje van komkommer, avocado en ananas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: komkommer, avocado, limoen, ananas, gember
Croque monsieur met witloof, cheddar en gerookte ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Parmezaanse kaasschilfers, notensla, peper, paddestoelen op olie, basilicumblaadjes