Gevulde paprika’s met gemalen biefstuk, spinazie en bruine rijst
Ingrediënten: gemalen biefstuk , volwaardige rijst , paprika, verse spinazie, ui (of 1 sjalot)
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Tongschar met broccoli en volkorenpasta
Sergio Herman - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mooie verse grote tongschar, fijngesneden teentjes knoflook , fijngesneden ui, droge witte wijn, tomaten zonder pel
Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen
Ingrediënten: varkensgebraad , prinsessenboontjes , aardappelen , ui, groentebouillon
Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil
Ingrediënten: kalkoengebraad , verse spruitjes, aardappelen , ui, kippenbouillon (opgelost bouillonblokje)
Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes
Ingrediënten: witte vis (bv. pangasius, tilapia, heek of kabeljauw), spinazie zonder room (diepvries), krielaardappelen, vetstof per 500 gr aardappelen, halfvolle melk
Tagliatelle scampi in roomsaus
Ingrediënten: tagliatelle, groentenbouillon, room, witte wijn , peterselie
Pompoenspaghetti met gorgonzola
Ingrediënten: spaghettipompoen, boter, sjalot, fijngehakt, look, fijngehakt, platte peterselie, fijngehakt