Zoete paprikasalade met geitenkaas, gebakken peer en spek

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Meng de geitenkaas met de fijngesneden bieslook, peper, zout en honing.  ...
Ingrediënten: kleine zoete paprika's, zachte geitenkaas, bieslook, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Salade van quinoa met geitenkaas en radijs

Gert De Mangeleer - Sofie in de keuken van

Pel en versnipper de sjalotten. Plet de look ...
Ingrediënten: rauwe quinoa, sjalotten, look, water, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Salade 4 personen

Salade van asperges, garnalen, venkel en Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

  Pel de garnalen. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Salade 4 personen

Maaltijdsalade met krielaardappeltjes, spekblokjes, veldsla en een spiegeleitje

Gert De Mangeleer - Sofie in de keuken van

Kook de krielaardappelen beetgaar in gezouten water en snij ze in twee ...
Ingrediënten: gekookte rode biet, krielaardappeljes, sjalotten, gerookt spek, appels (pink lady)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Salade 4 personen

Salade van linzen en boontjes

Bill Granger - Bill's Food

Doe de linzen in een steelpan met 750 ml water en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat ze 15-20 minuten ...
Ingrediënten: kleine groene boontjes, zwarte peper, zeezout, extra fijne suiker, rode wijnazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Salade 4 personen

Glasnoedelsalade met kip

Claudia Allemeersch

Laat de kip marineren in de teriyakisaus. (20 min). ...
Ingrediënten: rode pepertjes, kipfilets, teriyakisaus, glasnoedels, rode paprika
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Thais Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde zuiderse groenten met mozzarella

Petra Vandewouer

Gril de aubergine en de courgette langs beide kanten in een grilpan. Leg ze in een schaal en besprenkel met olijfolie, ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Salade 4 personen

Toscaanse panzanella van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de panzanella aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: olijfolie, restjes brood, tomaten, look, verse basilicum
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen