Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chiapudding met mangomousse van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: amandelmelk, chiazaad, mango's, limoen, framboosjes
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat