Gebakken peer met geitenkaas

Pascale Naessens

Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis, maar schil ze niet. Bak ze ongeveer 10 minuten op een zacht ...
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Salade 2 personen

Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze gezonde snacks aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

...
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Granolawafels met kiwibes en rode bes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bak zelf de wafels aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: granola, amandeldrink, ahornsiroop, volle Griekse yoghurt, eieren
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Ricotta met chocolade en rode vruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de fijngesneden aardbeien, frambozen en myrtilles in een glas of een kommetje. ...
Ingrediënten: chocolade, ricotta, room, frambozen, blauwe bessen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Appeltaart met ricottavulling

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de taart aan de hand van de video.  ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Gebak 4 personen

Volkoren wrap met mango, feta en avocado

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: mango, avocado, limoensap, rode ui, fetakaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Speculoospasta en zalmspread van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak beide soorten beleg aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: pinda's, arachideolie, speculooskruiden, gerookte zalm, venkel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Rucolasalade met buffelmozzarella, avocado en zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de receptenvideo. ...
Ingrediënten: avocado's, sap van 1 limoen, kerstomaten, zoete aardappelen, rucola
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen

Wraps met gerookte zalm en ricotta

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de wraps aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: volkorenmeel , 2 eieren , 400 ml water , versgemalen peper , zeezout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen