Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frambozencoulis, munt, kefir (yoghurt), honing, suiker
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Wafels zonder melk en eiwit
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, margarine of sojaboter, eigelen, sojamelk
Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij
Ingrediënten: kristalsuiker, eieren, zelfrijzende gluten- en lactosevrije bloem, maïszetmeel, bicarbonaat
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bouletten met huisgemaakte samoeraisaus en Chocolade-Espressotaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gehakt, uien, peper, zeezout, melk