Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree

Wout Bru

Bereid de avocadopuree: meng het avocadovlees met citroensap, een fijngehakt sjalotje en korianderblaadjes en haal ...
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Expert Meer dan 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Cannelloni van zeebaars met groene papaja

Sergio Herman

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, olijfolie, sojasaus, sushi-azijn en peper) en breng ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Gemarineerde sardine in chartreuse met gekonfijte aardappeltjes

Wout Bru

Bereid de gekonfijte aardappelen: trek de aardappelen vacuüm met wat olijfolie. Gaar het zakje aardappelen in ...
Ingrediënten: gefumeerd pimentpoeder, olijfolie, groene chartreuse, sardines, witte azijn
Expert Meer dan 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs

Wout Bru

Maak de chapelure van spek: bak de spekblokjes kort, droog ze in de oven en hak ze met een kapmes of keukenrobot ...
Ingrediënten: Granny Smith appel (sap), room, Golden appel (sap) , melkpoeder, melk
Expert Meer dan 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Croustillant van langoustine met limoenespuma

Wout Bru

Bereid de espuma van limoen met olijfolie: verwarm het limoensap, twee eetlepels water, de suiker en de gelatineblaadjes ...
Ingrediënten: wijnazijn, gekonfijte tomaten (julienne), gesnipperde sjalot, chips van artisjokbodems, gedroogde ham (julienne)
Expert Meer dan 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari

Maak zelf de ijsthee aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Aziatisch 4 personen

Gebakken ganzenlever met crème van rode biet

Wout Bru

Blend een gekookte rode biet fijn en werk op met de balsamicoazijn en suikersiroop. Meng er de mayonaise onder ...
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen

Salade van rode biet met dille en geitenkaas

Doe de bieten in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 1,5 uur gaar. Laat afkoelen in ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Frietjes uit de oven met light dipsaus

Meng de Maredsous® met de yoghurt en de kruiden. Voeg peper en zout toe en zet 2 uur in de koelkast. ...
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes

Wout Bru

Kook de scheermesjes kort in water tot ze opengaan. Schrik ze af in ijswater en haal ze uit. Houd de schelp bij ...
Ingrediënten: grote Bretoense scheermessen, sjalot, tomaat, pijpajuintjes, scheutje olijfolie
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen