Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ontbijtmuffins
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Snelle wrap
Ingrediënten: Quorn stukjes of roerbakreepjes, plantaardige olie, champignons, gesneden, zachte tortilla wraps, uienchutney