Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras
Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Arepas met gegrild vlees, avocado en chimichurri saus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: dikke steaks, peper en zout, olie, komijn, venkelzaad
Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen
Ingrediënten: volkoren- of zuurdesembrood, fijngehakte bladpeterselie, citroen (fijngeraspte schil), look, olijfolie
Gerookte rode biet met gegrilde biefstuk en cottagecheesevinaigrette
Ingrediënten: rode bieten, verwijder de uiteinden, bosje verse rozemarijn, pluk de blaadjes, rode wijnazijn, extra vierge olijfolie, zeezout en versgemalen zwarte peper
Gegrilde lamskeftakebabs met pistachenoten en een pikante slawrap
Ingrediënten: citroen, sumak (eventueel te vervangen door de fijngeraspte schil van 1 citroen), komijnpoeder, chilipoeder, verse tijmblaadjes