Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Gin-Tonic: Mombasa Club Gin
Ingrediënten: Gin (Mombasa Club), tonic (Fentimans Tonic Water), limoen, korianderzaadjes, steranijs
Dry Martini
Ingrediënten: Noilly Prat, Tanqueray Gin, orange bitters, ,
Gin Fizz
Ingrediënten: Gin (Londen N°3 London dry Gin), citroensap, bloemsuiker, spuitwater,