Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Taartjes met spinazie en walnoten
Ingrediënten: boter, plus wat extra gesmolten boter, olijfolie, ui, in plakken gesneden, bruine basterdsuiker, jonge spinazieblaadjes
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Foodpairing met tomaatjes
Lentegroentjes met sabayon
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lentegroenten in julienne (wortelen, courgette, champignons, peultjes, groene asperges, courgettebloem), eieren, witte wijn, olijfolie, witte wijnazijn
Wintersalade: postelein- spinazie- veldsalade- waterkers
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: postelein, jonge spinazieblaadjes, veldsla, waterkers, Oud Brugge
Linzenpaté
Ingrediënten: wortel, wit van prei, look, groentebouillon, geweekte groene linzen
Espuma van tomaten
Ingrediënten: gepelde tomaten uit blik, halfgedroogde tomaten, geconcentreerde tomaat, ketchup, mosterd
Trio van schorseneer
Ingrediënten: schoongemaakte schorseneren, kippenbouillon, room, peper, grof zout