Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Religieuse
Aïoli mousseline met kreeftensneden
Ingrediënten: aardappelen, look, olijfolie, Peper en zout, Enkele draadjes saffraan
Sint-jacobsvruchten met foie gras en erwtenpuree
Ingrediënten: verse sint-jacobsvruchten, olijfolie, diepvrieserwten, peper en zout, Maggi PH groentebouillon