Sandra's Slimme Tips: Groentenfrietjes

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Verwarm de oven voor op 200 °C. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de eieren in een kom, samen met de suiker. Klop dit goed op met een mixer tot het schuimt. ...
Ingrediënten: kristalsuiker, eieren, zelfrijzende gluten- en lactosevrije bloem, maïszetmeel, bicarbonaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla

Sonja Kimpen

Snijd de roosjes van de romanesco en snijd ze in hele fijne plakjes.  Zet een grillpan op het vuur met wat ...
Ingrediënten: synergie-brood, kalkoenfilets, notensla, radijzen, romanesco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het brood in sneetjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Cupcake met wortel en courgette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maal de havervlokken en amandelen fijn. Voeg er de kastanjebloem aan toe. ...
Ingrediënten: wortel, courgette, olijfolie, havervlokken, ongepelde amandelen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Orzo met geroosterde tomaatjes en feta

Doe de kerstomaatjes in een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie en zet ze 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde ...
Ingrediënten: orzo (Griekse pasta), groene (baby)asperges, kerstomaatjes, olijfolie, lente-uitjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

Chocolademousse met gekonfijte sinaasappelschil en munt

Schil de sinaasappels zeer dun en snij de schillen in reepjes. Blancheer de reepjes 3 keer 3 minuten, telkens in ...
Ingrediënten: pure chocolade, zout, sinaasappels, suiker, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Zomertaart met vijg en nectarine

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: rijpe nectarines, rijpe vijgen, mix van amandelen, hazelnoten en brazilnoten, kant-en-klaar kruimeldeeg, bloemetjes van venkel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Gebak 6 personen

Glutenvrije warme fondantpuddinkjes met frambozen

Schuif een bakplaat in het midden van de oven en verhit hem tot 200 °C. Vet zes kleine puddingvormpjes (van circa ...
Ingrediënten: plantaardige olie, om in te vetten, diepvriesframbozen, half ontdooid, vanille-extract, eieren, losgeklopt, op kamertemperatuur, gecondenseerde melk
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Kruidensalade met yofuvinaigrette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voeg het ei, de confituur, de azijn, het water, de olijfolie en Yofu samen en mix het geheel. ...
Ingrediënten: olijfolie, water, ei, frambozenconfituur, borage
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen