Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pompoensoep met tomaat en kikkererwten
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Crème anglaise met abrikozen en dadels
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eierdooiers, melk, vanillestokje, amandelschilfers, dadels
Krokante amandelpakjes met sinaasappelsiroop
Ingrediënten: grof gehakte amandelen, brickdeeg-vellen, suiker, oranjebloesem, kaneel
Chocolade babka
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Fata morgana, spicy cocktail zonder alcohol
Amandelsigaartjes
Ingrediënten: Brickdeeg (afhankelijk van de grootte), amandelspijs (in blokvorm), amandelpoeder, gehakte pistachenoten (ongezouten), suiker
Open keuken met Sandra Bekkari: Marokkaanse wortelsoep
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari