Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker
Semifreddo van vijgen
Ingrediënten: honing, glühwein, , griessuiker, volle yoghurt
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Panna cotta van witte chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tiramisu cupcakes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, eieren, lichtbruine suiker, gewone bloem, instantkoffie opgelost in 2 th lepels kokend water
Granité van koffie met sinaasappel
Ingrediënten: espresso koffie, basterd suiker, sinaasappel (schil), steranijs, vanillestok