Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Een heerlijke tisane of kruidenthee van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oregano, salie, munt, water (heet), honing
Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Ceviche van scampi's met nacho's en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, look, pijnboompitten, olijfolie, peper
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers