Koude soep van avocado en spinazie

Pascale Naessens

Versnipper het knoflookteentje en fruit het aan in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven, ...
Ingrediënten: rijpe avocado's, citroen, verse spinazie, knoflook, lente-uitje
Beginner Minder dan 15 minuten Soep 4 personen

Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Warme ananascocktail van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: ananas, chilivlokken, zwarte peperbollen, kaneelstokjes, kruidnagel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem

Sergio Herman

Steek ter voorbereiding 8 rondjes (3 cm) uit de sneetjes zuurdesembrood, besprenkel ze met olijfolie en bak ze ...
Ingrediënten: komkommer, komkommersap, limoensap, citroensap, sushi-azijn
Expert Tussen 60 en 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Freakshake: Caramel Crunch

Yves Van De Ven

Doe de ingrediënten voor de shake in een blender en zet deze aan het werk ...
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 2 personen

Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel

Wout Bru

Schroei de sint-jakobsvruchten kort ‘a la plancha’ of in de pan. Kook de balsamicoazijn in met een weinig truffeljus ...
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Expert Tussen 60 en 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gin-Tonic: Martin Miller's Gin

Edward Vanhoutte

Haal de schil van een limoen met een dunschiller.  ...
Ingrediënten: Gin (Martin Miller's Gin), tonic (Fever Tree), limoen, komkommer,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Cocktails 1 personen

Fancy popcorn van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen