Koude soep van avocado en spinazie
Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Warme ananascocktail van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Freakshake: Caramel Crunch
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Fancy popcorn van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari