Flensjes met banaan en chocolade
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, vanillesuiker, volle melk, eieren
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Meloen met rodewijnsiroop
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rode wijn, vanillestokje, meloen, vanille ijs, sinaasappel (sap en schil)
Zelfgebakken zandkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: , zachte boter, bloemsuiker, vanillestokje, zout
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Aardbeiencrumble
Ingrediënten: stevige aardbeien, echte boter, bloem, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes, amandelpoeder
Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse
Zomercocktail: Watermeloen Mojito in een watermeloen vat
Rode Neuzen Dag: chocolade-druivenhapjes
Ingrediënten: druiven, witte chocolade, rode kleurstof (liefst poeder), suikeroogjes, witte suikerpasta