Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Pastinaak-broccolisoep
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 pastinaken, 2 teentjes knoflook, 2 witte uien, 2 broccoli, groentebouillon
Pompoensoep met tofoe
Smoothie met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
3 zomerse variaties op de bekende Gin-Tonic
Ingrediënten: limoensap, gin, muntsiroop, tonic, limoen
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder