Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Frisse sangria met witte wijn en citroen
Ingrediënten: Spaanse witte wijn, sinaasappels, citroenen, poedersuiker, Sprite
Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo
Tapa van kleine inktvisringetjes met tomaten en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: cayennepeper, boter, knoflook, ui, gepelde tomaten
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper