Mocktail met chili, bloedsinaasappel, limoen en tonic
Ingrediënten: rode chilipepers, suiker, water, limoenen, tonic
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Mocktail met citroengras, gember en tonic
Ingrediënten: citroengras, gember, suiker, water, limoenen
Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur