Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Energie drankje van groenten en fruit
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chinese eend
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: bruine suiker, steranijs, droge sherry, fingehakte, geschilde gember, ketjab
Luie sushi
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes
Geroerbakte garnalen met chilipeper & tomaat
Ingrediënten: grote garnalen (gepeld en darmkanaal verwijderd, staartjes er nog aan), maïzena, sesamolie, neutraal smakende olie, grote rode ui (in partjes)
Nem van kip met pikante saus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kipfilet, wortelen, ei, engelenhaar of sojavermicelli, sojascheuten
Nem met kip
Ingrediënten: kipfilet, wortelen, ei, engelenhaar (fijne glasnoedels), sojascheuten
Kokos-kipballetjes
Ingrediënten: geraspte kokos, gehakte koriander, frituurolie, , curry
Open keuken met Sandra Bekkari: Veggie springrolls
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari