Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Tartaar van zeebaars met handgepelde grijze garnalen, sorbet van tijm en crumble van kroepoek
Ingrediënten: zeebaars van 1 kg (of 500 gr filet), olijfolie extra vergine, citroensap, limoensap, gedroogde kroepoek
Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree
Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde grijze garnalen, schuim van aardappel, wintertruffel en olie van garnaal
Ingrediënten: hoeve-eitjes, ongepelde grijze garnalen, room, rauwe koemelk, jus van truffel (of boschampignon)
Franse parelhoen opgevuld met waterkers
Ingrediënten: volledige Franse parelhoen, waterkers, crème van mierikswortel, citroen, gepelde Hollandse grijze garnalen