Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Bastilla met geitenkaas en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Zadencrackers met ras el hanout en hummus van kikkererwten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: chiazaad, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, amandelschilfers
Lamsbrochettes met kruiden en tabouleh met druiven
Ingrediënten: ontvette lamsschouder (in blokjes, Europees lam), bulgur of couscous, platte peterselie, munt, lente-uitjes
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Rauwe zalm met zure room en bieslook
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: gehakte en lichtgebakken spinazie, fetakaas, platte peterselie, droge munt, oregano