Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Citroen met granité van limoncello en pistachecremeux uit La Mamma
Ingrediënten: suikerwater (helft suiker, helft water), limoncello, citroenen, eidooiers, room
De Feestkeuken van Sofie: Duo's van panna cotta met mango en vanille
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: rijpe mango, limoenen, slagroom (40% vetgehalte), kokosroom, kristalsuiker
Sorbet van bloedappelsien, munt en ananas
Chocoladebiscuit met mascarponemousse en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Polentadessert met pruimen en sinaasappel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: pruimen, sinaasappelen, boter, saffraan, currypoeder