Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Gezonde hotdogs
Ingrediënten: geraspte kaas, worstjes, wraps, geraspte wortelen,
Stapelsandwich met kaas en abrikozenboter en groentestaafjes
Ingrediënten: currypoeder, abrikozen confituur, honing, brood, zachte boter
Groentenknikkers en een boterham met banaan en hazelnootpasta
Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij), plantaardige yoghurt, sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...), vanillestok, maizena
Boterham met rode eikenbladsla, rode bieten, gerookte forel en mierikswortel
Ingrediënten: Synergie-brood, gerookte forel, rode eikenbladsla, voorgekookte rode bietjes, mierikswortel
Croque met raketsla, geitenkaas en half gedroogde tomaten
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur