Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gebakken ganzenlever met crème van rode biet
Ingrediënten: stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram, granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten
Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes
Ingrediënten: grote Bretoense scheermessen, sjalot, tomaat, pijpajuintjes, scheutje olijfolie
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)