Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Witloofkroketten
Chocoladerol met aardbeien
Ingrediënten: kristalsuiker, cacaopoeder, bloem, eieren, ijskoude slagroom
Boerenpaté
Ingrediënten: ui, boter, gemalen keelsteke, grofgemalen varkensgehakt, grof gemalen varkenslever
Lacquemants in de grill
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: patisseriebloem, verse gist, melk, echte boter, kristalsuiker
Bokkenpootjes van Sofie Dumont
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: eiwitten, kristalsuiker, broyage (90gr amandelpoeder + 90 gr suiker), bloem, amandelschilfers
Lacquemants
Ingrediënten: patisseriebloem, verse gist, melk, echte boter, kristalsuiker
Mellowcakes
Ingrediënten: kristalsuiker, water, eiwitten, maïszetmeel, melkchocolade
Suikerbrood met krenten
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, vanillesuiker, kristalsuiker, rozijnen, geweekt in rum, verse gist