De ideale restverwerking: groentenquiche
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Tarte tatin van witloof
Warme camembert met appeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken