Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het Aziatisch soepje: Snij de ajuin, de prei en de lente-ui fijn. Pers ook wat look. Stoof in een pot ...
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel

Verwarm de oven voor op 180 °C, ovenstand 4. Doe de bloem in een ondiepe schaal en breng het gul op smaak met ...
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 6 personen

Sesam zalm met avocado en komkommerslingers

Christer Elfving

Kruid de stukken zalm met peper en zout. Doe er de sesamzaadjes in een grote bord. Panneer een kant van de zalm ...
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Gerookte rode biet met gegrilde biefstuk en cottagecheesevinaigrette

Jamie Oliver - Jamie at Home

Eerst moeten we de barbecue of het vuur aansteken. Leg de bieten op een dubbele laag aluminiumfolie van ongeveer ...
Ingrediënten: rode bieten, verwijder de uiteinden, bosje verse rozemarijn, pluk de blaadjes, rode wijnazijn, extra vierge olijfolie, zeezout en versgemalen zwarte peper
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Fish & Chips met groentenfrietjes en tartaarsaus

Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: aardappelen, 1 pastinaak, versgemalen peper , zeezout, verse bladpeterselie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde zalm met courgette en dille

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd 1 courgette in lange, fijne schijven en leg ze op aluminiumfolie. Schik er dunne schijfjes zalm bovenop en ...
Ingrediënten: look, citroensap, parmezaanschilfers, dille, courgettes
Beginner Meer dan 90 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

IJslandse hutsepot

Dagny Ros Asmundsdottir - Sofie in de keuken van

Snij de bouillie in grote stukken en kleur aan in boter in een grote pot. Giet het water erbij en laat koken. ...
Ingrediënten: bouillie met been, dunne worsten, dikke worsten, water, prei
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Scandinavisch 4 personen

Ossobuco met zeewolf

Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken

Kuis de zeewolf en snij in moten. Kruid met zout, PH pepermix en haal ze door de bloem. Verwarm de pan met olijfolie ...
Ingrediënten: Ijslandse zeewolf, gepelde en ontpitte tomaten, wortels, in brunoise gesneden, witte koolrabi, in brunoise gesneden, sjalot, fijngesneden
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde zeeduivel met een zoet stoofpotje van pronkbonen

Jamie Oliver - Jamie at Home

Ga met en dunschiller over beide kanten van de pronkbonen om de vezelige deeltjes eraf te halen en snij ze dan ...
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, knoflook, van 100 gr ansjovisfilets in olie, extra Vergine olijfolie, pronkbonen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Rosbief met snelle vleessaus

Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals

Pluk de rozemarijn-, salie- en tijmblaadjes en hak ze fijn. Draai het vuur onder de lege braadpan helemaal open. ...
Ingrediënten: verse rozemarijn, salie, tijm, runderfilet, rode ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen