Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Salade van rode biet met dille en geitenkaas
Thaiburger met Aziatische salade
Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Open ravioli met boschampignons en aardpeer
Ingrediënten: aardappelen (geschild), boschampignons (shii-take, kastanjechampignon, cantharellen, hanekammen,...), jonge spinazie, sjalot, tenen look
Vegan vol-au-vent met frietjes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: vegan kippenstuckjes (De Vegetarische Slager), paddenstoelen, citroen, peper, zout
Chinese kool in de wok
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Chinese kool, tofu natuur, sojasaus, suiker, water
Courgettepasta met romige tomaten-looksaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie