Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Citroen met granité van limoncello en pistachecremeux uit La Mamma
Ingrediënten: suikerwater (helft suiker, helft water), limoncello, citroenen, eidooiers, room
De Feestkeuken van Sofie: Duo's van panna cotta met mango en vanille
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: rijpe mango, limoenen, slagroom (40% vetgehalte), kokosroom, kristalsuiker
Chocoladebiscuit met mascarponemousse en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Panna cotta met aardbeien, gember en koriander
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Kleine Tiramisu
Ingrediënten: eidooiers, poedersuiker, mascarpone, eiwitten, lange vingers
Rozenpannacotta
Ingrediënten: (12 blaadjes) gelatine, melk, slagroom, fijne kristalsuiker, rozenessence
Opgevulde citroenen met citroengranité
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: citroenen (bio), rietsuiker, water, limoncello, citroensap