Gevulde paprika’s met gemalen biefstuk, spinazie en bruine rijst

Let's Get Fit!

Laat de rijst garen in licht gezouten water. ...
Ingrediënten: gemalen biefstuk , volwaardige rijst , paprika, verse spinazie, ui (of 1 sjalot)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 1 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Tongschar met broccoli en volkorenpasta

Sergio Herman - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mooie verse grote tongschar, fijngesneden teentjes knoflook , fijngesneden ui, droge witte wijn, tomaten zonder pel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen

Let's Get Fit!

Rol het gebraad in de bloem en doe het gebraad in een braadzak. ...
Ingrediënten: varkensgebraad , prinsessenboontjes , aardappelen , ui, groentebouillon
Beginner Tussen 60 en 90 minuten

Brunchsalade met mangochutney en sesambrood

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Breng 1 glas ciderazijn aan de kook. ...
Ingrediënten: ciderazijn, mango, chilipeper, honing, steranijs
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Salade 4 personen

Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil

Let's Get Fit!

Maak het gebraad klaar in een braadzak. Eerst rijkelijk kruiden met peper en een beetje zout. Voeg ook ½ glas ...
Ingrediënten: kalkoengebraad , verse spruitjes, aardappelen , ui, kippenbouillon (opgelost bouillonblokje)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 1 personen

Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes

Let's Get Fit!

Schil de krielaardappeltjes en leg ze in een platte ovenschaal. ...
Ingrediënten: witte vis (bv. pangasius, tilapia, heek of kabeljauw), spinazie zonder room (diepvries), krielaardappelen, vetstof per 500 gr aardappelen, halfvolle melk
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 1 personen

Tagliatelle scampi in roomsaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook water in een kookpot . Doe de tagliatelle erbij en laat de pasta gaarkoken. ...
Ingrediënten: tagliatelle, groentenbouillon, room, witte wijn , peterselie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Pompoenspaghetti met gorgonzola

Ann Vertriest

Verwarm de oven voor op 195°. Snij de spaghettipompoen overlangs in twee en wikkel in met aluminiumfolie. Zet ...
Ingrediënten: spaghettipompoen, boter, sjalot, fijngehakt, look, fijngehakt, platte peterselie, fijngehakt
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen