Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Kip tikka massala
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Viscurry
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Viscurry van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Gezonde yoga groentenstoofpot
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker