Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Geplette erwten en tuinbonen op toast
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Gyozas met ponzu saus en chili olie
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Tempura van peterselie, rijst en champignons
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: peterselie, champignons, bruisend water, fijngemalen rijst, maïszetmeel
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Kipsandwich met tomaat en mosterd
Ingrediënten: mosterd, augurken, sla, witte boterhammen, mayonaise