Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Italiaans geroosterde vijgen
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Brochette van tomaat, mozzarella en spek
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kleine mozzarella bolletjes, kerstomaatjes, peper, pomodorikruiden of Italiaanse kruiden, ontbijspek
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker