Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Oriental Pizza: pizza met rode biet en lamsgehakt
Ingrediënten: pizzadeeg, lamsgehakt, hummus, feta, basilicum
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Hapje: watermeloen met feta en basilicum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Parelcouscous met lamspiesjes
Ingrediënten: lamsspiesjes, parelcouscous, groentebouillon, courgette, gesnipperde ui
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken