Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Thaise salade met rundsvlees, sesamzaad en sluimererwten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biefstukken (180g/pp), boter, peper en zout, gemengde jonge sla, sluimererwten
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel