Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Passievruchtensoepje met yoghurt
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Lavendelkoekjes
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen
Crema Catalana
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, eidooiers, maïszetmeel, kaneelstokje, citroen (zeste)
Bearnaise saus
Ingrediënten: eierdooiers, dragonazijn, water, boter, verse dragon