Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade
Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oude balsamico, olijfolie, peper, fleur de sel, sinaasappel
Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas
Ingrediënten: champignons, Maredsous Dubbelroom, bieslook, zalmfilet,
Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham
Ingrediënten: stokbrood, pesto, tomaten, mozzarella, peper
Spinazieglaasje met laagjes
Ingrediënten: roomkaas, verse spinazie, rode paprika, fijngehakte knoflook, boter
Saltimboca van zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (1 cm dik), mozzarella, Gandaham, basilicum, gehakte sjalot