Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Chinese dumplings en cocktail 'saketini'
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus
Gebakken kippenblokjes met maïssalade en chilimayonaise
Ingrediënten: gekookte maïskolf of, maïs, platte peterselie, fijngesnipperde rode ui, feta
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Vistaco met frisse groentjes en chipotlesaus
Ingrediënten: tortilla's, witte vis naar keuze, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder
Zalmcarpaccio met krokante sla en zelfgebakken naanbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, volle yoghurt (evt. plantaardig), zout, lookpoeder, garam masala
Lenterolletjes met scampi en shiitake van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortel, scampi, Chinese kool, shiitake, lente-uitjes
Viskoekje met chili, koriander en zure room
Ingrediënten: zure room, Thaise rode currypasta, witvisfilets (bvb kabeljauw, schelvis), komkommer, rode peper