Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Pizza Panamargerita: pizza met pikante worstjes, avocado en zure room
Ingrediënten: pizzadeeg, tomatenpuree, gemalen mozzarella, maïs (uit blik), koriander
Wraps met scampi, koriander en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Dubbelroom Smeerkaas, tortillawraps, gekookte scampi's, 1/4 fijngesneden mango, ijsbergsla
Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo
Tapa van kleine inktvisringetjes met tomaten en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: cayennepeper, boter, knoflook, ui, gepelde tomaten
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Inktvis in tomatensaus
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden), tomaten, look, olijfolie, wit brood