Bowls van Madame Charlotte
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Pasta met spekjes en spinazie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bruschetta met mozzarella, geroosterde paprika en parmaham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladpeterselie, paprika's, brood (boerenbrood, ciabatta), buffelmozzarella, olijfolie
Gegrilde zuiderse groenten met mozzarella
Ingrediënten: rode paprika, mozzarella, courgette (in de lengte gesneden), aubergine (in de lengte gesneden), uien, in partjes gesneden
Tagliatelle al ragu bolognese
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: varkensgehakt, kalfsgehakt, tagliatelle, al dente gekookt, gehakt van biefstuk, fijngesnipperde ajuin
Salade van varkensgehakt met geroosterde rijst
Ingrediënten: pandanrijst, knoflook (fijngehakt), ragfijn gehakt citroengras, groene chilipeper (fijngehakt), neutraal smakende olie