Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, grote meringue, suiker, eieren gesplitst, verse abrikozenconfituur (of een andere confituur)
Semifreddo van vijgen
Ingrediënten: honing, glühwein, , griessuiker, volle yoghurt