Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Moederdag: minicheesecake met aardbei en Oreo
Ingrediënten: Griekse yoghurt, gelatine, suiker, room (volle), mascarpone
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes