Dipsaus: guacamole
Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Kalfszwezeriken op de grill met chimichuri
Ingrediënten: kalfszwezeriken, peper en zout, olijfolie, rode en gele peper, look
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie