Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: butternut pompoenen, pastinaak, knoflook, verse tijm , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de limoen-koriandersaus: Snij koriander en peterselie fijn. Hou een beetje koriander vrij ter afwerking. Kruid ...
Ingrediënten: zure room, koriander (vers), limoen, peper, zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de marinade: doe de peperbollen (zwarte en roze), oregano en lookpoeder in een vijzel. Stamp fijn tot ...
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit heerlijk gerechtje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Maïskoekjes met salsa van mango en avocado

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept van de koekjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: avocado, mango, rode ui, munt, maïs
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

 Snij de uien fijn. Net zoals de venkel, gele paprika’s, tomaten en look. ...
Ingrediënten: gele paprika's, venkel, look, tomatenconcentraat, vleestomaten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 6 personen

Lamskoteletjes met venkel en krieltjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 12 lamskoteletten, half boter - half olijfolie , versgemalen peper - zeezout , krieltjes, venkelzaad
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Quesadilla's met kip, paprika, mais, spinazie en kaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de quesadilla's aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: tomatenblokjes met basilicum, knoflook, amandelmeel, versgemalen peper , kipfilet
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen